6 dic 2009, 13:25

Хермелин (нава) 

  Poesía » Formas orientales
831 0 9

Бели крила, на черни точки.
Как да повярвам, кажете,
че тези красиви пеперуди
са гъсениците, от които се гнусях?
...
Пролетта се промъкна.
Хермелиновите молци
пробиха воалите на своите ларви.
Красиви, ще опрашват дърветата.

© Весислава Савова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??