23 jul 2010, 11:58

ххх 

  Poesía » De amor
460 0 1

Не чу ли? Юли забули

душите ни в бяла тъга.

Слънцето коляно ожули,

препъна се в млада дъга.

 

Дъждът коварно избяга.

Вятърът - боли го глава  -

в огнени обръчи стяга

прах, облаци и синева.

 

Лятото диша горещо.

Въздухът трепти уморен.

Студено е едно нещо -

твоят поглед ледно-зелен.

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Много болно лято и този студен неочакван финал... Много хубав стих! Поздрав, Нинче!
Propuestas
: ??:??