10 abr 2016, 0:52

ххх16. 

  Poesía » De amor
2483 0 0

                                                                   На Емо

Пак ме чака студеното страшно легло.

То е кораб в самотна пустиня,

а сърцето - единствено старо гребло.

Няма как да изплувам от болката синя..

 

Търся мирис и знак...Две познати ръце...

Ужасена се зъби луната.

Вместо твоето (мое) любимо лице

безутешна кънти тишината.

 

Но съм глуха от страх, с разкривени черти.

Даже мога по вълчи да вия.

Много искам да знам, накъде тръгна ти

и защо си мълчиш...Викай! Ще те открия!

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??