10.04.2016 г., 0:52 ч.

ххх16. 

  Поезия » Любовна
2463 0 0

                                                                   На Емо

Пак ме чака студеното страшно легло.

То е кораб в самотна пустиня,

а сърцето - единствено старо гребло.

Няма как да изплувам от болката синя..

 

Търся мирис и знак...Две познати ръце...

Ужасена се зъби луната.

Вместо твоето (мое) любимо лице

безутешна кънти тишината.

 

Но съм глуха от страх, с разкривени черти.

Даже мога по вълчи да вия.

Много искам да знам, накъде тръгна ти

и защо си мълчиш...Викай! Ще те открия!

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??