16 abr 2016, 23:22

ххх19 

  Poesía » De amor
2487 0 3

                                   На Емо 

Една дъждовна капка

ме близна по лицето.

Една милувка кратка,

прищявка на Небето.

 

По бледата ми кожа

се спусна всеотдайно.

Почувствах, че не може

това да е случайно.

 

Прекрасна, неизбежна

е капчицата, зная.

Това е твойта нежна

целувка от Безкрая.

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??