На Емо
Една дъждовна капка
ме близна по лицето.
Една милувка кратка,
прищявка на Небето.
По бледата ми кожа
се спусна всеотдайно.
Почувствах, че не може
това да е случайно.
Прекрасна, неизбежна
е капчицата, зная.
Това е твойта нежна
целувка от Безкрая.
© Нина Чилиянска Всички права запазени