7 sept 2017, 15:34

ххх64 

  Poesía » De amor
490 3 3

                              На Емо

 

Днес погледнах дълбоко в сърцето си –

в миг разбрах, то е твоя арена.

Ти ми махаш с възторг и в Небето си

пазиш малко местенце за мене.

 

И усмивки ми пращаш по залеза.

Аз пък изгревно плача за тебе.

Всяка моя самотна сълза

ми е прошка, внезапно потребна.

 

Знам, не вятър, а твоите пръсти

ме докосват полека, гальовно.

Любовта ни разпъва на кръста си.

Неизбежното става съдбовно.

 

И от страст и копнеж ослепели

с теб се носим по пътища звездни,

нажежени, от обич прелели,

ти и аз – сред космически бездни.

 

С теб едно сме – любов без остатък!

Изненадан отдръпва се мрака.

Ще танцуваме с тебе Оттатък!

Не забравяй това! И ме чакай!

 

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Той знае, че го обичаш истински, но не иска толкова да страдаш... Ще танцуваш с любимия си "Оттатък", но първо трябва да изживееш земния си живот, не бързай, мила... Твоята обич наистина прелива от всеки стих и предизвиква сълзи...
  • Хубаво е стихотворението ти, Нина! А ти не бързай за Оттатък!...
    Приятна вечер!
  • Много красота е родила болката ти, Нина!... При такава любов няма как да не бъдете заедно!...
Propuestas
: ??:??