Хижа край гората
със стройните ели
и пътечката позната
сред росните треви.
Канят ме припряно
с вълшебна красота
в нощната омая
на горска тишина.
Където славей влюбен
покоя не смущава,
и в песента унесен
спомен мил навява
за влюбени двама
сред горската дъбрава
и с приказката стара,
що не дала забрава.
© Мадлен Todos los derechos reservados
Привет!