18 jul 2009, 19:10

Химн на мазохиста 

  Poesía
469 0 2

Хайде , хайде нахрани отново

с болка мазохиста в мен.

Хайде, хайде отрови го с ревност,

няма лесно да умре...

 

 

Свикнала във ада съм.

Хайде, хайде посочи ми пътя.

Кошмар да е, ако е сън.

Хайде, хайде жертва ще ти бъда.

 

 

Хайде, хайде до синьо целувай.

Кръв, ако искаш разлей.

Хайде, хайде доволен пирувай

в този върховен момент.

 

 

Няма смисъл да бързаш.

Хайде, хайде разкъсай ме бавно.

Няма как да объркаш...

хайде, хайде при моето тяло...

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Какви са тези мазохистични наклонности, Кате?
    Оригинален стих!
  • Мазохистта собствената си кръв може да пие и от нищото нещо да прави!Поздрав!
Propuestas
: ??:??