24 abr 2024, 17:31

Хипотеза 

  Poesía » Parodias
50 0 0

Ако действителността е абсурд
или горната граница на Невъзможното,
колко е лесно да се правиш на луд.
И да вярваш в противоположното.

Че „единицата“ е капацитет,
а капацитетът е действие,
умножено по някакъв си квадрат,
за да се получи – бездействие!

Хоризонтален пейзаж,
като – рапсодия в зелено,
или двойна доза кураж
след бутилка червено!

© Георги Ревов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??