15 abr 2015, 0:44

Хлапашки 

  Poesía » De amor
868 0 18

С теб се превръщам в момиче,

забравило възраст и дни

и тичам хлапашки с усмивка,

на среща зад ъгъла в три.

 

Вълнувам се сякаш, че днеска,

светът за мен се върти

и всичко е в пролетна треска,

прелива от цвят и дъхти.

 

И срещам те с погледа светнал,

с букет теменужен в дланта,

отметнал перчема небрежен,

очакващ ме там с пролетта.

 

И после поемаме двама,

преплели ръка във ръка,

сред улици пъстри и светли,

понесли напред младостта.

© Сеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??