Apr 15, 2015, 12:44 AM

Хлапашки 

  Poetry » Love
862 0 18

С теб се превръщам в момиче,

забравило възраст и дни

и тичам хлапашки с усмивка,

на среща зад ъгъла в три.

 

Вълнувам се сякаш, че днеска,

светът за мен се върти

и всичко е в пролетна треска,

прелива от цвят и дъхти.

 

И срещам те с погледа светнал,

с букет теменужен в дланта,

отметнал перчема небрежен,

очакващ ме там с пролетта.

 

И после поемаме двама,

преплели ръка във ръка,

сред улици пъстри и светли,

понесли напред младостта.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??