Събуждаш се хиляди сутрини
болен от себе си,
никой не ти помага,
никой не те лекува,
никой не предполага,
просто си сам и празен,
като опаковка от бонбон
след празник,
който никога не се празнува.
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados
А може би все пак някой мисли за теб...