Хора, хич да не ви пука!
Живеем още и сме тука!
Далече сме от край летален.
Прост живот, тъй идеален.
Да, имаме си своите грешки
със финтове и със забежки,
но,туй не трябва да ни стряска-
ний с балканска сме закваска.
Животът лимонада ни поднася.
Що пък да не се разквася!
И вие пийте със охота-
веднъж живее се живота!
Защо да правим компромати-
мезета имаме, салати.
На тях е по-добре да скочим,
не с пръст по някого да сочим.
Гледайте си вие канчето,
а не в на Петьо или Ванчето
и когато дойде края,
вместо точка-запетая!
© Георги Янков Todos los derechos reservados