Mar 21, 2024, 8:48 PM

Хора! 

  Poetry » Phylosophy
61 1 0

Хора, хич да не ви пука!

Живеем още и сме тука!

Далече сме от край летален.

Прост живот, тъй идеален.

 

Да, имаме си своите грешки

със финтове и със забежки,

но,туй не трябва да ни стряска-

ний с балканска сме закваска.

 

Животът лимонада ни поднася.

Що пък да не се разквася!

И вие пийте със охота-

веднъж живее се живота!

 

Защо да правим компромати-

мезета имаме, салати.

На тях е по-добре да скочим,

не с пръст по някого да сочим.

 

Гледайте си вие канчето,

а не в на Петьо или Ванчето

и когато дойде края,

вместо точка-запетая!

 

© Георги Янков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??