3 dic 2006, 0:32

Хора... 

  Poesía
627 0 1
Обичаме, презираме и мразим.
Останаха ли истинските хора?
В сърцата си и късче доброта не пазим,
къде и в кой да търсиме опора?
Проблеми, проблеми и пак!
Егоизъм и болка... Дотам.
Нима най - тъмена е личният мрак,
има ли разбиране, вече не знам.
Лъжи и псувни... И омраза.
Забързани, нервни и зли.
Да бъдем такива - кой ни наказа,
кой добротата в света ни уби?
Не можем вече дори да прощаваме.
Душите грешни в Ада ще горят,
затова, че злото нивга не забравяме,
че без да сме простили искаме да ни простят!

© Петя Терзийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??