19 dic 2008, 20:03

Хора и улици... със слепи лампи по тротоарите 

  Poesía
1125 0 7

Тъмно е.

По тротоара някой мина

 и всички лампи угаси.

Сега те ослепени

неоново скърбят по светлината.

Вървя във тъмното,

на всяка крачка е опасно.

Разтварям сухи устни и прошепвам:

"да беше с мене... нямаше да е така ужасно"

© Алиса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??