Тъмно е.
По тротоара някой мина
и всички лампи угаси.
Сега те ослепени
неоново скърбят по светлината.
Вървя във тъмното,
на всяка крачка е опасно.
Разтварям сухи устни и прошепвам:
"да беше с мене... нямаше да е така ужасно"
© Алиса All rights reserved.