Хората са много и различни,
някои силни, други слаби и безлични.
Хората са част от тълпата,
една многоцветна картина богата.
С любов-омраза, смелост-страх, чувства различни
живеят, борят се за любовта си,
понякога са дори романтични.
Те виждат се, харесват се дори
и решават, че ще бъдат заедно, може би.
Вплитат влюбено ръце щастливи,
докосват се, обичат се две сърца красиви.
В хората заложено е лошото и доброто,
две чувства силни се борят в душите човешки,
с любов, вяра и надежда ще победят злото
заедно с поглед напред, устремен в тези дни тежки.
Хората са много и са различни по света,
за жалост човеците са малко, истината е това!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados