12.04.2013 г., 10:54 ч.

Хората 

  Поезия » Философска
406 0 2

Хората са много и различни,

някои силни, други слаби и безлични.

Хората са част от тълпата,

една многоцветна картина богата.

 

С любов-омраза, смелост-страх, чувства различни

живеят, борят се за любовта си,

понякога са дори романтични.

 

Те виждат се, харесват се дори

и решават, че ще бъдат заедно, може би.

Вплитат влюбено ръце щастливи,

докосват се, обичат се две сърца красиви.

 

В хората заложено е лошото и доброто,

две чувства силни се борят в душите човешки,

с любов, вяра и надежда ще победят злото

заедно с поглед напред, устремен в тези дни тежки.

 

Хората са много и са различни по света,

за жалост човеците са малко, истината е това!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??