22 feb 2019, 16:14

Хоризонти 

  Poesía » De amor
606 1 3

Само ти го разбираш
океана в очите ми.

Чуваш воя на мидите
и разплиташ вълните.

 

Само ти ме усещаш
без лъжа, неподправена.
Само с тебе е Среща.
Само с теб - Разпознаване.

 

Само тебе те няма,
ни следа, нито помен.
Хоризонтът е рана.
Океанът - бездомен.

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??