Само ти го разбираш
океана в очите ми.
Чуваш воя на мидите
и разплиташ вълните.
Само ти ме усещаш
без лъжа, неподправена.
Само с тебе е Среща.
Само с теб - Разпознаване.
Само тебе те няма,
ни следа, нито помен.
Хоризонтът е рана.
Океанът - бездомен.