14 may 2018, 16:51

How to disappear completely 

  Poesía
423 0 0

"Нали знаете -
ако се обичате, трябва да се ожените." -
това го казват всички разведени,
аз още не мога да дойда на себе си,

замервам птиците с фасове,
пристрастена съм към тъгата,
чудя се какво ли е в главата ти,
да те тръшне чумата дано.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??