14 мая 2018 г., 16:51

How to disappear completely 

  Поэзия
414 0 0

"Нали знаете -
ако се обичате, трябва да се ожените." -
това го казват всички разведени,
аз още не мога да дойда на себе си,

замервам птиците с фасове,
пристрастена съм към тъгата,
чудя се какво ли е в главата ти,
да те тръшне чумата дано.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??