30 mar 2018, 19:40

Христос Възкръсна 

  Poesía » Otra
1011 2 3

Христос Възкръсна! Радвайте се, люде!

Носете вкъщи огън Благодатен!

Христос Възкръсна! Пейте с хóра!

Славéте Бога без умора!

И всеки беден, всеки знатен.

И всичко живо по света.

Да чуе този звън камбанен!

Да чуе светла новина!

Христос Възкръсна! Христос Възкръсна!

Воистина! За вечни времена!

© Хари Спасов Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Великден »

17 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??