Христос Възкръсна! Радвайте се, люде!
Носете вкъщи огън Благодатен!
Христос Възкръсна! Пейте с хóра!
Славéте Бога без умора!
И всеки беден, всеки знатен.
И всичко живо по света.
Да чуе този звън камбанен!
Да чуе светла новина!
Христос Възкръсна! Христос Възкръсна!
Воистина! За вечни времена!
© Хари Спасов All rights reserved.