Докато все още Съм- съмва.
Смях над съмнителната
смисленост!
...
Лък, блеснал в нищото,
звезден косач,
път езерен
с дървета
наопаки.
...
Жълтопадни листни мисли-
цял роман край мен-
в дланите ми- бели писти,
кацат в сън зелен.
...
Ниското слънце
брадата ми бръсне.
За Високото плача!
© Владимир Владимиров Todos los derechos reservados