Nov 6, 2012, 11:58 AM

Хрумки 

  Poetry » Phylosophy
841 0 15

Докато все още Съм- съмва.

Смях над съмнителната

смисленост!

 

...

 

Лък, блеснал в нищото,

звезден косач,

път езерен

с дървета

наопаки.

 

...

 

Жълтопадни листни мисли-

цял роман край мен-

в дланите ми- бели писти,

кацат в сън зелен.

 

...

 

Ниското слънце

брадата ми бръсне.

За Високото плача!

© Владимир Владимиров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??