ХРУС^2
Омръзна ми да се лутам, омръзна ми да се скитам.
Искам да се спъна и пльосна на нечий праг.
С метла от нейните коси, моля те, вземи ме замети.
Над камината, в панерче, ще седя, до пискливото канарче.
На топло, с мирис на дърва, ей тъй, без да мърдам, ще седя.
Но без да искам, не мога да устискам.
Понамигвам наляво, с дясното оче.
Така мога, пусни балада, нещо нежно, готино парче.
На масата, свещ гори, малко по малко се топи.
Защо седиш сама, ей това не мога да разбера?
Пиеш вино и какво сега?
Защо ме гледаш така?
Нещо в мен захрупка.
Оле, сдъвка ме: - Бисквитка, ти си моята бисквитка ;)
ХРУС!
© Бисер Дръпничорапчев Todos los derechos reservados