12.03.2007 г., 18:42 ч.  

Хрус, хрус 

  Поезия » Друга
1119 0 3

ХРУС^2

 

Омръзна ми да се лутам, омръзна ми да се скитам.

Искам да се спъна и пльосна на нечий праг.

 

С метла от нейните коси, моля те, вземи ме замети.

Над камината, в панерче, ще седя, до пискливото канарче.

 

На топло, с мирис на дърва, ей тъй, без да мърдам, ще седя.

Но без да искам, не мога да устискам.

 

Понамигвам наляво, с дясното оче.

Така мога, пусни балада, нещо нежно, готино парче.

 

На масата, свещ гори, малко по малко се топи.

Защо седиш сама, ей това не мога да разбера?

 

Пиеш вино и какво сега?

Защо ме гледаш така?


Нещо в мен захрупка.

Оле, сдъвка ме: - Бисквитка, ти си моята бисквитка ;)

 

ХРУС!


 

© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??