Хубав ден
Днесе твоят хубав ден, нали?
С радост и усмивки ти ще го приемеш!
Във очите ти ще заблестят безброй искри
и от обичта голяма трудничко ще се съвземеш!
Пожелавам ти да си изпълнена със радост,
споделена със приятелското рамо,
да извличаш от живота само сладост
и да бъдеш винаги така добра и със сърце голямо.
Решавай трудностите със един размах,
бъди винаги така волна, и светолюбива!
Проправяй път сред пречките със смях
и доброто в твоето сърце ще се разлива...
© Красимир Тодоров Todos los derechos reservados