8 sept 2009, 12:36

Хубава 

  Poesía
468 0 2

Ти беше.
Чу се крясъкът
и залезът по

теб

изстина,
а аз

се хвърлих
да целувам пясъка,
по който

сянката ти

мина.

© Бисер Бойчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??