8.09.2009 г., 12:36 ч.

Хубава 

  Поезия
472 0 2

Ти беше.
Чу се крясъкът
и залезът по

теб

изстина,
а аз

се хвърлих
да целувам пясъка,
по който

сянката ти

мина.

© Бисер Бойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??