Хубави дни
Като пролет разцъфвам
Полека
Небето прегръщам
Земята крия във шепа
Щастлива поглеждам напред
Палати от цвят ме зоват
Усещам че в всяко стъбло
Се просмуква желание ново
Всяко цвете всяко малко дърво
Всяко младо момиче дори
Протяга гранки нагоре
И чака хубави дни
© Доротея Симеонова Todos los derechos reservados
Ще те чакам отново!