24 ago 2008, 22:03

Хубаво ми е 

  Poesía » De amor
653 0 8

Хубаво ми е да се будя до теб,

с усмивка тиха, копнеж и желание.

Някак звездно е на прага на новия ден,

светлост искрена, обич и радост,

 

когато, поглеждайки в твоите очи,

срещам нежност в пастелно зелено.

И дъх ленив, разрошващ мойте коси

и жадни устни в топло червено.

 

Хубаво ми е в прегръдката твоя,

когато в зори плисват първи лъчи,

а по раменете ми бели и топли,

твойте пръсти оставят горещи следи.

 

 

В този утринен миг от безкрая,

срещам прекрасен свят от любов.

През мен изгревът магия чертае,

щом в очакване се будя до теб.

© Здравка Бонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??