Хубаво ми е да се будя до теб,
с усмивка тиха, копнеж и желание.
Някак звездно е на прага на новия ден,
светлост искрена, обич и радост,
когато, поглеждайки в твоите очи,
срещам нежност в пастелно зелено.
И дъх ленив, разрошващ мойте коси
и жадни устни в топло червено.
Хубаво ми е в прегръдката твоя,
когато в зори плисват първи лъчи,
а по раменете ми бели и топли,
твойте пръсти оставят горещи следи.
В този утринен миг от безкрая,
срещам прекрасен свят от любов.
През мен изгревът магия чертае,
щом в очакване се будя до теб.
© Здравка Бонева All rights reserved.
твойте пръсти оставят горещи следи.
Страхотно!!!