18 abr 2007, 14:08

"Хубавото българско семейство??!."  

  Poesía
820 0 10
Бавно кръвта се оттича
от твойто лице.
Остана безлично...
тревожно превзето...
Разбра ме добре!
Единствена бях,
смеха ти донесох,
жита ти засях
написах ти песен...
Жътва дочака ли?
Събираш все плесен.
Я бягай оттук!
Искам слънчева есен!

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??