Apr 18, 2007, 2:08 PM

"Хубавото българско семейство??!."  

  Poetry
819 0 10
Бавно кръвта се оттича
от твойто лице.
Остана безлично...
тревожно превзето...
Разбра ме добре!
Единствена бях,
смеха ти донесох,
жита ти засях
написах ти песен...
Жътва дочака ли?
Събираш все плесен.
Я бягай оттук!
Искам слънчева есен!

© Шопландия Софийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??