4 oct 2011, 17:03

Художник 

  Poesía » Erótica
1197 0 3

Потънал в поглед необятен,
вълни заливат моя бряг.
Отронен стон и дъх брокатен
препускат във среднощен бяг.

Телата палещи се сливат,
ухаят на греховен плод,
недрата твои ме обливат
с вълшебен, ароматен сок.

От него неуморно пия,
под този извор аз шептя
онези думи – не ги крия,
отричайки се от Светa.

Пулсиращ, в устните потъвам,
огньове лазят по гърба,
с ръце треперещи рисувам
картинна нежност - Любовта.

© Евгени Янев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??