10 feb 2019, 17:48

Художник 

  Poesía » De amor
593 0 1

Сам, с любимата си четка,

рисува нещо от душата,

и само със една наметка,

от студ побеляла му брадата!

 

Една жена рисува,

гола,бил навремето любовник,

и пак по нея се вълнува,

решил да стане той художник!

 

На вън е есен, той не спира,

с четка и бои в ръка,

думите рисува и напира,

една любов по вечната жена!

 

Замислен той задава си въпроси,

Това да ли ще мога да изтрия,

но той в сърцето си ще си я носи,

една жена, не лист хартия!

 

 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Цветелина,ясно е
    за да си
    добър художник
    трябва
    да си бивш
    любовник.
    Поклон пред творците!
    Усмивка!Хубава вечер!
Propuestas
: ??:??