Качество
Обувките с оценка К,
а в рани бедните крака...
Спортна
Не е шампион от класа -
с нас не сяда на маса.
Метаморфози
Ден след ден
Пенелопа
се губи из мрака.
Философски смирен (уж де)
Одисей
я очаква.
Тема и теме
Тематично беше подкован добре,
но не знаеше къде да спре.
Жалко
На чужд гръб сто тояги са малко -
поне да беше казал ближният ти: жалко.
Има си ред
Приведе доказателства в науката безчет,
припомниха му, че се бута все напред...
Сгафил
Твойта вера, твойта вера,
пак си сгафил с далавера.
Питанка
В пицария "Дон Вито"
за него питат,
знайно е, че там и ритат...
Вие
Вземете думата и вие,
казал, и побързал да се скрие...
© Наташа Биразова Todos los derechos reservados