16.03.2012 г., 23:40 ч.

Хумо-трески 

  Поезия » Хумористична
529 0 0

Качество

 

Обувките с оценка К,

а в рани бедните крака...

 

Спортна

 

Не е шампион от класа -

с нас не сяда на маса.

 

Метаморфози

 

Ден след ден

Пенелопа

се губи из мрака.

Философски смирен (уж де)

Одисей 

я очаква.

 

Тема и теме

 

Тематично беше подкован добре,

но не знаеше къде да спре.

 

Жалко

 

На чужд гръб сто тояги са малко -

поне да беше казал ближният ти: жалко.

 

Има си ред

 

Приведе доказателства в науката безчет,

припомниха му, че се бута все напред...

 

Сгафил

 

Твойта вера, твойта вера,

пак си сгафил с далавера.

 

Питанка

 

В пицария "Дон Вито"

за него питат,

знайно е, че там и ритат...

 

Вие

 

Вземете думата и вие,

казал, и побързал да се скрие...

 

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??