23 ene 2008, 8:30

Хвани ме... 

  Poesía » De amor
528 0 2

На покрива няма никого сега,
а някога това беше нашето тайно място...
Там, откъдето наблюдавахме града,
колко малки са всички, а небето...
то беше толкова ясно.
Сега аз имам нужда от помощ...
ще хванеш ли ръката ми?...
На ръба на покрива,
толкова хора се струпват навън.
"Не скачай, няма смисъл" -
чувах отдалечените им гласове като сън.
И зная, че някъде там, мислиш за мен...
Чакай ме, Скъпа, аз идвам при теб!

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??