16 jul 2006, 21:40

хвърлена блестяща монета  

  Poesía
700 0 6
слънчев следобед
и имаше толкова хора
присвих се
плачеше сакса
извиваше тъжно
за една поне от някого
хвърлена блестяща монета
присвих се
болката в слабините ми
протяжно се удължаваше
някакъв смътен спомен
че някъде в един друг живот
бях и жива..

© И.Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??