...има песни, които се превръщат в хора.
Има хора, които се превръщат в песен.
Аз без теб как съм живяла сред толкова
песни, сред толкова хора?
Къщи и улици, кафенета – там горе.
Платени аплаузи. Намръщени млади хора.
И едно поле с макове – долу, най – долу.
И петолиние в джоба му.
Първа нота –слънцето, късото и
птици по жиците. Есен в косите ни.
Боже, гласът ми достига само тази октава:
„Обичам те“!
09.05.2019г
© Тодорка Атанасова Todos los derechos reservados