23 ago 2021, 21:56

И аз - към Музата 

  Poesía
573 1 0

Изстържи ме!

До болка ме изстръжи!

Без причина!

Направи си труда!

Като ябълка

разполви ме

-и ме скрий във пръстта

да не съхна!

Във препълнените

мази,

сити плъхове

да ме пазят

мушни ме,

изгний ме

и кората ми

обели!

Но спаси ме!

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??