Седя зад всяка кулминация
да спасяваш света ми.
Роша мислите ти
в не една посока
и се крия безименно
в мистериите на чувствата си.
А някой е написал
толкова красиво,
че обича,
както ти го правиш,
но без думи…
Искаше ми се
да те разкажа…
© Misteria Vechna Todos los derechos reservados