25.03.2020 г., 8:03 ч.

И аз написах 

  Поезия
419 0 2

Седя зад всяка кулминация

да спасяваш света ми. 

Роша мислите ти

в не една посока 

и се крия безименно

в мистериите на чувствата си. 

А някой е написал 

толкова красиво, 

че обича, 

както ти го правиш, 

но без думи… 

Искаше ми се

да те разкажа… 

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??