Mar 25, 2020, 8:03 AM

И аз написах 

  Poetry
422 0 2

Седя зад всяка кулминация

да спасяваш света ми. 

Роша мислите ти

в не една посока 

и се крия безименно

в мистериите на чувствата си. 

А някой е написал 

толкова красиво, 

че обича, 

както ти го правиш, 

но без думи… 

Искаше ми се

да те разкажа… 

© Misteria Vechna All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??