17 sept 2019, 19:27

И Бог пред мене да върви 

  Poesía » Otra
680 0 2

Преминавам като вятъра

през събития и периоди.

Никъде не съм еднаквост,

но винаги сърцето ми ме води.

В малките неща ми е богатството.

В усмивките на близките,

в прегръдката на двама ни.

В здравето на всички ни

и любовта в дома ни.

Нямам нужда от величие

и алчността далеч от мен седи.

Стига ми единствено обичане

и Бог пред мене да върви!

 

Галина Кръстева – gali

© Галина Кръстева Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
  1420 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??